PHOTO
7
Fotografie
Truckfotografie en meer…
PHOTO
7
Fotografie
Truckfotografie en meer…
PHOTO
7
Fotografie
Truckfotografie en meer…
PHOTO
7
Fotografie
Truckfotografie en meer…
All photographs that appear on the site are copyright of Photo7fotografie.                                              © 2019 Photo7fotografie.nl

Publicaties

Inmiddels zijn verschillende foto's gebruikt voor promotiedoeleinden, reclamemateriaal en persberichten. Om u een indruk te geven hieronder een aantal voorbeelden.

Kalender BAS Volvo Trucks 2017

Voor de kalender van BAS Volvo Trucks zijn dit jaar weer diverse foto’s gebruikt van afgeleverde Volvo’s waarvan wij foto’s gemaakt hebben. (bron BAS Volvo Trucks)

Fotowand in “t Zijl” te Vinkel

Voor de aankleding van dorpshuis ‘t Zijl hebben we diverse foto’s gemaakt van kenmerkende gebouwen in en rondom Vinkel. Hiervan heeft Daisy van den Heuvel - Zakelijk interieur ontwerp een mooie collage van gemaakt welke gedrukt is op behang (bron daisyvdheuvel.nl)

Kalender BAS Volvo Trucks 2016

Voor de kalender van BAS Volvo Trucks zijn dit jaar weer diverse foto’s gebruikt van afgeleverde Volvo’s waarvan wij foto’s gemaakt hebben. (bron BAS Volvo Trucks)

Bedrijfsfolder Reclamebedrijf Bubin

Reclamebedrijf Bubin gebruikte voor hun bedrijfsfolder één van de foto's die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot van de Volvo van Weijers uit Oss. (bron Bubin.nl)

Persbericht Ruttchen

Aannemingsbedrijf Vissers-Ploegmakers uit Erp had een mooie primeur voor Nederland, namelijk de eerste Mercedes-Benz Arocs 2551 LS VLA met afstandsbesturing. Voor het persbericht dat Ruttchen uitbracht werden onze foto’s gebruikt. (bron Ruttchen.nl)

De Transportkrant

In de Transportkrant, editie oktober 2015 stond de MAN van Gubbels uit Helvoirt op de cover. Eén van de foto's die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot van eind augustus en welke uitgeverij Het Twentsche Land gebruikt heeft voor de Transportkrant. (bron Transportkrant)

Bedrijfsfolder van Kessel Truckstyling

Van Kessel Truckstyling maakte voor hun nieuwe bedrijfsfolder gebruik van diverse foto's welke we gemaakt hebben. (bron VanKesselTruckstyling.nl)

Relatiegeschenk Schoonesdakar

Het Schoonesdakarteam heeft alle sponsors een attentie aangeboden in de vorm van een foto van de rallytruck, afgedrukt op aluminium. Hiervoor werd een aktiefoto gebruikt welke Photo7fotografie gemaakt heeft tijdens de persdag. (bron Schoonesdakar.nl)

Kalender KELSA 2014

Voor de KELSA kalender 2014 is onze foto gebruikt van de Volvo van Van de Haterd. Te midden van 11 Engelse Volvo's heeft ie een mooi plekje gekregen in maart. (bron KELSA.CO.UK)

Mercedes Benz Route

In Mercedes-Benz magazine ROUTE, editie 2014-2 stond een leuk artikel over de

Persbericht Ruttchen

W.B. van der Donk Transport uit Vinkel was de trotste eigenaar van de eerste Arocs in Nederland. Het wagenpark is door de jaren heen uitgebreid tot een 30-tal vrachtauto's van verschillende types. In 2012 zijn er door Rüttchen, vestiging Veghel 3 nieuwe Actros trekkers geleverd en nu 2 Arocs 8x4 kippers. Voor het persbericht dat Ruttchen uitbracht werd onze foto gebruikt. (bron Ruttchen.nl)

Kalender Gloudemans Transporten

Gloudemans Veetransporten komt jaarlijks met een kalender en dit jaar met een foto die door ons gemaakt is. (bron Gloudemans Transporten)

Promotiematerial Truckpullingteam Greenbull

Voor de Truckpullingteam Greenbull hebben we foto’s gemaakt van de truck welke gebruikt zijn op de promotiebanners en beachvlaggen. (bron Greenbulltruckpulling.nl)

Truckstar april 2017

Voor de Truckstar maakten we een mooi reportage over de wagens van Masterbeton, zowel het redactioneel stuk alsmede de foto’s werden door Photo7fotografie verzorgt. (bron Truckstar.nl)

Advertentie Truckstar van Kessel Truckstyling

Voor de Truckstar Supertruck Special 2016 is de advertentie van Van Kessel Truckstyling volledig opgemaakt met onze foto’s. (bron Truckstar.nl)

Truckstar Zwaar & Speciaaltransport december 2017

Voor de Truckstar Zwaar en Speciaaltransport uitgave maakten we een mooi reportage over de nieuwe Volvo van Schoones uit Vinkel, zowel het redactioneel stuk alsmede de foto’s werden door Photo7fotografie verzorgt. (bron Truckstar.nl)

Trucks Magazine nr 3 februari 2018

Voor een artikel in het Trucks Magazine werden o.a. onze foto's gebruikt welke wij gemaakt hebben tijdens een demo van JT Paint Protection, welke gespecialiseerd is in het aanbrengen van beschermingsfolie op allerlei soorten en type voertuigen. (bron Trucks Magazine.nl)

De MooiBernheze Krant Juni 2018

Voor een artikel in het de MooiBernheze krant werden o.a. onze foto's gebruikt welke wij gemaakt hebben tijdens een demo van transportbedrijf Wim Ruijs uit Heesch.(bron MooiBernheze Krant)

TruckJunkie Merchandise Augustus 2018

Voor TruckJunkie mochten we destijds de fotoshoot doen van de onthulling van hun Scania 3-serie bakwagen. Inmiddels is het beeldmateriaal voor diverse merchandise doeleinden gebruikt, waaronder, stickers, posters, t-shirt’s e.d. (bron TruckJunkie.nl)

Truckstar november 2019

Voor de Truckstar maakten we een mooi reportage over de Volvo van Bas van Wingerden, zowel het redactioneel stuk alsmede de foto’s werden door Photo7fotografie verzorgt. (bron Truckstar.nl)

Persbericht Daf Nederland november 2019

Voor de Daf Nederland hebben we de foto’s mogen verzorgen behorende bij het persbericht inzake de levering van vier LF en twee CF bakwagens voor Kuijpers Transport uit Veghel. (bron DAF Nederland)

Persbericht BAS Truckcenter mei 2019

Voor de BAS Truckcenter hebben we de foto’s mogen verzorgen behorende bij het persbericht inzake de levering van vijftien nieuwe Volvo trekkers voor Van Der Linden uit Waalwijk. (bron BAS Truckcenter)

Mooiste Truck van Nederland 2019

Op het Truckstarfestival is jaarlijks de finale van de verkiezing van de mooiste truck van Nederland. Als aankondiging hiervoor werd er voor een redactioneel stuk in de locale krant onze foto gebruikt. (bron De Sleutel)

DAF Kalender 2020

Op de officiele DAF kalender van 2020 is een foto gebruikt welke wij gemaakt hebben van de combinatie van Staad uit Veghel. (bron DAF Nederland)